Det är sommarbords-tema i Fabriken. På mitt sommarbord blommar det. Utan dess like. Jag plockar fram förra årets favoritduk från Rusta, och sedan dammar jag av Blå eld, min farmor servis. Och äntligen kunde man skära biffen i små bitar utan att ta i, med våra nya grillbestick från Gense. Åh te-kannan, den hade jag nästan glömt bort, så långt in i skåpet den stod och gömde sig. Nu ska här drickas te i solnedgången.
Som om det inte var nog måste jag tipsa om Ernst ruccolakräm. Gott till i princip allt. Receptet hittar ni här.
Vackert sommarbord du har ! Jag måste minsann också damma av min vaxduk från Rusta ser jag nu.
SvaraRaderaVackert porslin kan man aldrig få nog av . Blir det trångt in med ett nytt skåp !
Fin tisdag på dig kära nästan granne / Carina
Härligt sommarbord du bjuder på. Jättefin servis, gillar den mysiga tekannan Önskar dig en skön dag i solen Kramar Maria
SvaraRaderaHärligt! Jag har samma vaxduk från Rusta och gillar den hur mycket som helst! :-)
SvaraRaderaStor tisdagskram från mig!
Åh du har finaste servisen och hela dukningen så somrigt fin. Rusta har ofta små "godbitar" till rätt pris.
SvaraRaderaHa en skön tisdag.// Lissen
Mmmm...blommor och sommar...längtar!! :)
SvaraRaderaBlå eld är väl snudd på den vackraste servisen som finns! Lyckliga du som har både uppläggningsfat och tekanna!
SvaraRaderaSnyggt! Ruccolakräm låter intressant... Ska kollas upp! Ha det gott //Petronella
SvaraRaderaså fint och så somrigt!!!
SvaraRaderaHa en härlig dag!
Kram Elina
I love this flowers.designable table i like this work. thanks
SvaraRadera