torsdag 14 februari 2013

Grått är flott


Det kan hända att det är för att jag läser tredje delen av den där boken, för helt plötsligt har nämligen grått förvrängt hjärnan på mig. Jag vill omge mig av grått och byta ut allt till just; grått. Nja, kanske inte allt. Men jag vill definitivt ha en grå fondvägg, en grå soffa och ljust transparent grått golv. Och gärna en grå Marc Jacobs. Förresten mer än gärna. 


Sen tänkte jag, när det äntligen är färgtema i Fabriken och fritt fram att släppa på med hur mycket färg som helst kan man väl inte välja grått. Hur kul känns det liksom?! 

Jag gillar verkligen det här med färgfokus, såpass mycket att jag har en hel kategori bara för alla färgfokuserade inlägg. Grått gillar jag så mycket att jag ständigt fyller på min mapp Greyish på Pinterest. Konstant påfyllnad. Men å andra sidan fyller jag på den gula mappen rätt så frekvent också, för att inte tala om den rosa


Och på tal om rosa. Mitt första-hands-val i många anseende. Så jag hade verkligen tänkt att mitt inlägg skulle gå i ljust rosa toner. Det lite trötta uttrycket smutsig blek pastell. Men sen tog min grå sida över. Å andra sidan har jag klämt ut mig inte mindre än tre inlägg i dag (!) varav de två första var minst sagt rosa. Oh so very rosa! Så 2-1=1. Rosa vann. Lätt ekvation. Och höstens färgtema hade varken inslag av grått eller rosa. 


Så nu ska jag väl bara runda av med att säga att "frallan" från Åhléns sitter egentligen i hallen och vaknar ingången. Fotkrämen är en utav de bästa från thailändska märket Erb och doftar lemon/mint/camphor. Armbandet kommer från CK och är en alla-hjärtans-dag-present från förr och mina älskade mateus-tallrikar som bara har ett problem. De är för stora för diskmaskinen. Vill man ha det fin(t) får man lida pin. Eller nåt. Plus mitt senaste grå nagellack - en solklar favorit. Grått är flott. 

Fler inlägg på temat färg hittas idag i Fabriken

8 kommentarer:

 1. går också i gråa tankar ...fastän det ser ut att bli den färgrikaste våren på länge om man ska följa trender...)

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Grått är oerhört flott! Fina, fina bilder! Kram

  SvaraRadera
 3. Stort G som i GILLA GRÅTT! Så mycket fint och vad avis jag är på de där faten! Jag förstår inte riktigt "frallan" vad/vem är det? :)

  Jag hann inte med och lägga ut något bidrag denna torsdag, bättring till nästa, jag lovar!!

  SvaraRadera
 4. Grått är underbart och kan absolut kännas lyxigare än alla andra färger..

  SvaraRadera
 5. Alltså frallan • GE MIG!
  Var hittar jag honom??????
  Och ja, dina fat är så fina.
  Lacket! Mmmm ...
  Och armbandet oxå.
  Väldigt fint alltihop alltså!
  Hälsa Mr grey!
  Xx

  SvaraRadera
 6. Jag gillar grått så mycket att jag tror jag längtar tills jag blir gråhårig..... Näääääää nu skojar jag. Men grått är en säker färg, ÄLSKAR mitt grå sovrum, next på tur är hallen och kontoret.

  xoxo
  Frida

  http://nordicaarv.tumblr.com/

  SvaraRadera
 7. Fint med grått tycker jag! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 8. Grått fungerar alltid. Det passar till allt och överallt. Jag är helt såld på de där faten från Mateus och har själv just ett sådant som du visar, också i grått, förstås. :)

  SvaraRadera