torsdag 7 februari 2013

Till min man


Om en vecka är det Alla Hjärtans Dag. 
Om jag skulle skicka något hjärta-kort så skulle det bli det här


...eller kanske det här.

Firar ni, och i så fall hur firar ni Valentine's day? 

4 kommentarer:

 1. Förr var jag väldigt noga med Alla Hjärtans Dag och gjorde egna kort till familj och vänner. Men med åren har det känts alltmer ospännande och jag uppskattar kärlekshandlingar nästan mer alla andra dagar på året. När det inte förväntas. Men väldigt roligt kort! Puss och kärlek till dig idag den 7 februari!

  SvaraRadera
 2. Ja, all denna återvinning som så snabbt blir så mycket att det svämmar över. Nästan varje gång vi åker iväg med skräpet säger vi till varandra "Nästa gång måste vi åka innan det blir så här mycket!" Men gör vi det? Nej :-) Idag var svärmor och gick igenom vår platsåtervinningskorg och hittade allt möjligt till sin betonggjutning, så ibland kan det faktiskt komma till återanvändning redan innan det kommer till återvinningsstationen, precis som dina burkar.

  Vad roligt att du tyckte om min tröja, den var som sagt inte alls svår att göra, så du kan nog få till en både till dig själv och dottern. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Haha, underbara ju! Fast karln min (som iof har det the cutest butt i världen) skulle nog bli rädd att så var fallet :)

  Annars har vi inget direkt firande planerat, men man kanske skulle ordna en extrafin frukost under morgonkaoset, eller bara en extra blick och ett fint ord på kvällen. Vardagsromantik är ju ändå det bästa.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera