torsdag 21 februari 2013

This Is Me


Nja, det här är väl kanske inte jag. Men en del av mig. Till exempel hur jag doftar. Idag i Fabriken är det 'this-is-me-tema' och det finns så många tolkningar på den rubriken. Det ska bli spännande att se allas variationer. 

Blandande favoritsmycken. Min älskade klocka och armband samlade på samma arm. Asymmetri. Allt sitter på vänster arm. Oftast är höger hand och arm helt tomma. Jag gör så bara. Förutom den lilla peace-ringen, den är så försvinnande liten att den inte stör på höger sida. Den gav jag mig själv i julklapp. Jag gör så ofta. Ger mig själv presenter. För att jag är värd det. 


Och så oredan. Jag gillar verkligen att ha saker framme. Jag önskar jag kunde hålla mig lite mer avskalad och "stilrent", men jag gillar grejer för mycket. Jag städar och plockar bort mest för min pedantiske mans skull. Så snöar jag in. Blir näst intill besatt. Jag köper inte bara en parfym från Byredo, jag köper fem. Kraften att vilja äga tar överhand. Som tur är faller jag inte för vingårdar, snygga bilar eller fastigheter. Men nagellack. Uj, vad jag har många. 

På tal om dofter. Här är två som hängt med mig sedan högstadiet och sedan jag gifte mig. Jag tröttnar aldrig. Tjugo (!!) respektive åtta år. Där kan ni räkna lite på min ålder också. 35. Jag är trettiofem. Medelålders. 

Fler erkännande (!) i dagens tema hos Fabriken. Jag har inte tittat in än, men idag ska det blir extra roligt att se vad som gömmer under dagens inlägg.  

14 kommentarer:

 1. Respekt på att du vågade lägga ut din ålder ;) fast så är du ju himlans ung också!

  WOW vilken fantastisk parfym samling!!! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Lite mer om dig, och vilken härlig samling! Jag har också samma parfym som för många, många år sedan, och nån ny så klart. Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Kul att läsa lite om dig. Jag har en liten utmaning till dig i min blogg... lite på samma tema :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 4. Vilket Byredo- och nagellacksheaven du verkar ha. Wow! Jättefina bilder!
  Kram!
  Karin LG

  SvaraRadera
 5. Sicken samling! Hoppas på min andra Byredodoft snart :) 35 - rena barnungen. Jag siktar mot fyrtioett i sommar. Fina bilder!

  SvaraRadera
 6. Vilka fina armband du har! Och klockan! =)
  Jag har en utmaning till dig hos oss idag! Kika gärna in på Doyoufancythis.com, om du inte redan fått den av någon annan? /Hanna

  SvaraRadera
 7. Härligt med de snygga Byreod-flaskorna. Äger inga parfymer men desto fler doftljus. Det är vardagslyx i en snygg förpackning det!

  SvaraRadera
 8. hörru vilken underbar anna du är ... både i ditt inlägg och IRL.
  en riktig FIN-ANNA.

  stor kram,
  u

  ps. shit pommes vad detta temat var svårt ... aaaaah!

  SvaraRadera
 9. Du är verkligen en människa som ÄR precis så härlig som man liksom tror när man läser din blogg Anna. Lyckos mig som vet det :)

  kram

  SvaraRadera
 10. Gillar att läsa att du "snöar in " på parfymer, mänskligt och härligt.
  Får också känsla att du är en varm go tjej, genom alla fina kommentarer du ger

  Kram
  Lissen

  SvaraRadera
 11. Vilket härligt inlägg. Precis lika härligt som du! :)

  Kramar från Lotta

  SvaraRadera
 12. Fiiint...mycket fint!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 13. Fina du - underbart inlägg Anna. :) Och vilken parfyminspo. Jag behöver en ny nu i vår men vet inte vart jag ska börja titta ens. Här blev det några nya att spana in.

  SvaraRadera
 14. Anna, såg din kommentar hos mig nu. Började (nästan) gråta. För herre gud - det var ju det finaste någon sagt till mig på länge. (ja, Bosse sa i o f sig igår att jag var den bästa semmelätaren han vet .... ) Men fina Anna!!!!! Tack!

  SvaraRadera