söndag 17 februari 2013

Inne i ett grått stim


L'oréal Color Riche senast tillskott i min samling heter Metropolitan, nr 604 och är föga oväntat grått. Först var det grått moodboard och sedan grått i kombination med gult och nu med matt yta.  ...kommer även i glansig variant.. 


Men matt vinner och knepet heter matte about you, ett överlack från Essie med full effekt matt. Målas på vilket lack som helst och ta-ta; matt. Jag blev tipsad för jättelänge sen av Weronica och helt plötsligt av en slump (eh..!) hamnade lacket i kundkorgen.  

Detta fick bli mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild och för att det ska ha lite inredningsanknytning måste jag påpeka att kudden Stockholm, som syns i bakgrunden utgår inom kort. Tror minsann att det är läge att hamstra på mig en extra vid nästa varuhusbesök. Minst en. 

6 kommentarer:

 1. Använde det där matta-lacket en gång men tyckte nageln fick en konstig känsla. Men nu blir jag ju rå-sugen igen, efter dina bilder!
  Och mina händer är gräsliga just nu. UFF! Måste ta tag i dem.

  Visst är grå en vacker färg, och de gula mockaskorna : oooooo så coola! Har ett par jag älskar!

  Kramilikram xx

  SvaraRadera
 2. Oj vad spännande, den har jag aldrig hört talas om! Tack för du delar med dig. Så fina dina naglar blev i denna grå färg, jättefina. Mina är på utväxt.... usch ibland åker dom av :)
  Sitter det bra med topplacket på?

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Wow... Fast jag gillar nog blankt.Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Snyggt, gillar den matta effekten!

  SvaraRadera
 5. Provade med matt överlack för länge sedan men fastnade inte för det. Gillar orginalet, blankt! Men grått är redigt snyggt allmänt, sugen på ett nytt ljusgrått lack och en grå väska. Hurra för Marc by Marc...

  SvaraRadera
 6. Jag vill så gärna trivas i nagellack... Jag försöker kanske med fel färg... Kanske är det ett grått som ska frälsa mig!?

  Fina bilder Anna!

  SvaraRadera