onsdag 6 februari 2013

I Love Korres


Torr vinter är härlig på många sätt, men tortyr för huden. I alla fall min. Den här ljuvliga hudkrämen har inte bara en ljuvlig doft den är också genialisk mot vintertorr hud.

Korres produkter är berikade med aktiva naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. De är fria från parabener, mineraloljor, silikoner, propylenglykol och etanolaminer och är dermatologiskt testade. Och de doftar så gott. Och man blir silkeslen.


Jasmin är helt klart en utav mina favoritdofter när det kommer till doftljus, tvålar, parfymer och krämer, så gissa om jag blev glad för dessa två i julklapp? (tack E!) Används flitigt men sparsamt och rekommenderas för babylen hud.

Korres säljs bland annat på vissa apotek, Nelly, Kicks och på Korres egna sida.

Till sommaren har jag god lust att prova deras solprodukter, helt utan kemikalier och har fokuserat på tre huvudingredienser, yoghurt, valnöt&kokosnöt och sheasmör. Låter sunt! De är förvisso lite dyra, men har sf 50 för både kropp, barn och ansikte vilket jag uppskattar. Ett tips för den som ska till Grekland är att fynda lokalt.  

8 kommentarer:

 1. Låter onekligen intressant att testa:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt tips, jag har länge funderat över dessa produkter och varit sugen på att testa nån!

  SvaraRadera
 3. Har aldrig testat men blir ju nyfiken!

  SvaraRadera
 4. Bra tips till mig som är en riktig torris...ska genast springa ner på stan och lukta imorgon! :)

  SvaraRadera
 5. Jajamensan! I Grekland kan man bunkra på sig. mitt lager kommer föröka sig när syster kommer hem på visit i april :)
  U R Welcome, tur att rätt doft prickades in ;) ..men det finns flera ljuvliga att upptäcka. Det jag gillar så himla mycket är att dofterna luktar så äkta..inget konstgjort där inte.

  SvaraRadera
 6. Åh, kom av mig när jag köpte Korresprodukter vars doft inte alls gick ihop med mig. Min mamma fick dem istället. Vi skall till solen i sommar och för en blekfis som mig själv blir det högaktuellt med bra solskydd. Skall absolut kolla deras sortiment - tack för tips!

  SvaraRadera
 7. Verkar vara trevliga produkter, måste provas. :-)

  SvaraRadera