onsdag 20 mars 2013

Conscious Exclusive by H&M


Efter att ha läst hos både Ulrika och Helena om H&Ms kommande partykollektion kan jag inte sluta tänka på argument varför min garderob verkligen behöver ännu en klänning. Eller två. Eller tre. I alla fall dessa två. Mitt bästa argument "man ska alltid vara förberedd på lite fest" håller kanske för en, men två?!

Conscious Exclusive lanseras den 4 april i utvalda H&M-butiker och online. Jag hinner nog komma på något tills dess.

4 kommentarer:

 1. Hej! Har just hittat till din blogg från Weronica, och ser att du också (som de flesta av oss) älskar New York.

  Lyllo vi åker dit på lördag. Vad tycker du absolut inte vi får missa? Vi har varit där tidigare så de vanligaste turistsakerna har vi redan gjort och sett.

  Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria,
   Vad kul att du hittade hit - välkommen!
   Jag har många NY-tips. Du kan väl maila mig så skickar jag min bästa lista.
   anna.sylvan(@)yahoo.com

   /A.

   Radera
 2. Åh, hittade en fantastisk klänning med mitt namn på bland Conscious-kollektionen, men den enda godkända ursäkten jag skulle ha att köpa en ny klänning just nu är pga festen och vågar man köpa H&M till en stor fest (med tanke på risken att någon annan också har den)? Dessutom är den mer en "gå och vara ljuv en varm sommarkväll"-klänning och inte så mycket "party party". Hur som helst, det var mycket fint i kollektionen. Snart ses vi! Wiiiih! Puss

  SvaraRadera
 3. Ojoj. Och jag som egentligen bara behöver trista baskläder till jobbet (går inte på fest så ofta...). Vänligen dela med dig av fler argument för den vita i spets som fanns på hemsidan, mums.

  SvaraRadera