fredag 15 mars 2013

En oväntad vänskap
En rubrik som passar dagen bra, i dag är dagen som på sätt och vis också innehåller lite oväntad vänskap. Men filmen, denna film! Baserad på en sann historia, den är fransk och innehåller väldigt många hjärtliga skratt. Kan det bli mycket bättre? Tror inte det. En oväntad vänskap. Dagens fredagsmys - dagens filmtips.


... och TACK för alla fina, gulliga kommentarer och tips om min bloggplats och om like-knapp. Ni är för härliga, ni vet det va!?

7 kommentarer:

 1. Ååå, jag får rysningar över hela kroppen bara av att se bilden. Det där är nog den bästa film jag någonsin sett. Har två timmar på tåg idag, och jag tror jag har den på datorn. Nu blev jag sugen :)

  SvaraRadera
 2. Jag såg den i lördags, den är underbar! :)

  Passar på att önska dig en trevlig helg!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Hört massor av bra om den, kanske dags att se den? ;)
  Ha en jättefin fredag! Kram elin

  SvaraRadera
 4. Har inte hunnit se denna än men det känns som ett måste. Så fort den nämns så ser folk liksom alldels lyriska och snudd på drogade (alltså lyckligt drogade ;)) ut.

  Fredagskramen!!

  SvaraRadera
 5. Jag måste köpa den filmen ni när jag missat chansen att se den på bio, men det gör ingenting, för är den så bra som alla säger så vill jag ju se den fler gånger än en.

  SvaraRadera
 6. Den är ju så bra den filmen! Ha en mysig kväll och en fin helg. /Elina

  SvaraRadera
 7. Åh ja, visst är den bra! Jag fick ett filmtips av en kompis idag; 360. Den verkade lite mysig och småkomplicerad så det kanske det blir i veckan :)

  SvaraRadera