torsdag 7 mars 2013

Indiska plockar också in våren

Pressbild Indiska

På tal om att plocka in våren känns det som att Indiska ville vara med på ett hörn i Fabrikens tema i dag. I alla fall fick jag vårkänslor när jag såg deras pressutskick med de nya färgerna i porslinsserien Crackle, som får förstärkning av vitt och rosa. Vitt och rosa!! Delar av serien kommer även som limited edition så det gäller att vara kvick.

Just det, nu får man visst köpa 5 betala för 6,  i deras online-shop till och med den 10/3.
9 kommentarer:

 1. Oj oj, nu måste jag ju genast ställa in alla kvällens aktiviteter och istället lägga all energi på att komma på en bra anledning till att vi behöver fylla kökskåpen med skålar och lövformade fat. Så söta!!

  Och visst har jag vikt den kantiga saken (en jordglob, men länderna syntes visst inte så bra på bilden) själv! :) Inte alls svårt, bara tidskrävande.
  http://joachimesque.com/globe/

  SvaraRadera
 2. Åh ja! Underbart fina. Blir sugen på dom!
  Och ja.. På tal om barnkläder i ett inlägg hos mig. Herregud visst är det irriterande med dessa uppdelningar. Jag köper nästan alltid "tjej" byxor o jeans till min son. Verkar bara vara tjejer som får ha rakt o tajt. Och allt är pösigt o i trista färger på kill. Nä.. Barnavdelning borde det heta:) ha en fin torsdag!
  Kram
  Nanna

  SvaraRadera
 3. Vilken läcker bild! Gillar. :) Får kanske kika in hos Indiska framöver då. Kram!

  SvaraRadera
 4. Har stått och tummat många gånger på den serien men aldrig lyckats slå till... Vilken vacker pressbild, det var verkligen vårkänslor på den.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 5. Så vackert! Man blir ju sjukt sugen på att göra av med sina pengar där...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så fint det ser ut då! Gillar verkligen den rosa färgen - lite varm och nästan lite aprikos. Jag som inte har någon plats i släpen!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Haha. Vad hände där? Släpen? Skåpen ska det vara. Den här nya datorn har auto-correct av någon anledning... Måset avinstallera det!

  SvaraRadera