söndag 10 mars 2013

Minus vs Plus
På minussidan: Snart får, med all säkerhet, barn nummer två vattkoppor. Det är iskallt ute och återigen påminns jag av att mars inte alls är en vårmånad.

På plussidan: Vattkopporna är över på barn nummer ett. Under dagens besök på Strandvägen unnade jag mig själv en fin present. Det stod nostalgimat med curry på menyn i kväll, dessutom vankas det fransk film lite senare.  

Alltså plus slår minus. Bra söndag. Fler söndagsreflextioner i Fabriken.

8 kommentarer:

 1. Härligt sätt att tänka på ! *skrattar...

  Ha en fin kväll.
  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 2. Precis! Efter regn kommer sol kompis!! Kram Karin E

  SvaraRadera
 3. Bra tänk! Ha en fin kväll! kram elin

  SvaraRadera
 4. När plus är mer än minus är livet gott! ♡

  SvaraRadera
 5. Men vad har du köpt för något trevligt undrar jag genast? Skönt att E har tillfrisknat och jag hoppas verkligen att det blir lindrigt för lillebror och att ni två föräldrar redan haft det! Min bror hade det inte som liten men fick det nu för några år sedan samtidigt som barnen. OMG - han hade knappt en kvadratcentimeter på hela kroppen, inklusive insida mun, ögonvrår och näsa, som inte var täckt av koppa. Verkar vara bra att få det som barn var nog mest det jag skulle komma fram till... :)

  Jag tycker att du hade en bra plus-sida. De där jäkla isvindarna kan gärna få släppa taget nu så har vi bara plus! Kram.

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt sätt att räkna på och ja man får vara glad när det är fler plus än minus. Men vid närmare eftertanke så är det för det mest så det är eller hur! Livet är gott att leva trots allt.

  SvaraRadera
 7. Tjusig duk!!!
  Tack för receptet på min sida. Måste nog testa i nästa vecka.

  SvaraRadera