fredag 29 mars 2013

FredagsfrulleJag gav mannen en sovmorgon. Ligg kvar, jag fixar allt. Välling, brakfrukost, underhållning (åt morgonsur 4-åring) (vilket i sin tur blev äggmålning) (på tok för icke-bildsköna för att visa här) (vilket jag givetvis inte sa till henne) (då hade hon förmodligen blivit sur igen). Ligg kvar du. Somna om, jag försöker att vara världens bästa fru bara.


Vi hade ju ändå gjort nya "äggkoppar" av snyggpärlorna från Mokkasin. Som jag har funderat när jag ska använda dessa, de är ju extremt urtjusiga så att "bara" trä ett halsband känns helt otänkbart och högst opassande. 


Och årets-finaste ligger framme. En sista titt innan de ges bort (till en tvååring som förmodligen inte kommer fatta storheten med dess tjusig insida).


Jo, "äggkopparna" funkar bra som servettring också. Tyvärr var alla påskiga servetter plötsligt slut så det fick bli en variant med snapsvisor på. Kanske inte så passande till frukost, men vi sjöng ändå en visa. Jag menar det vore ju verkligen dubbel slöseri om vi inte sjöng. 

Och så det där med sovmorgon. I ett hushåll där äggmålning känns helt naturligt 7:20 kan ni enkelt räkna ut längden på en sovmorgon. Typ 8snåret. Nya tider helt enkelt. 

...och en sak till, i går fick jag höra att min påskbonanza hade bidragit till påsklust, egentligen att den var ensam ansvarig till hela personen nyfunna påskinspiration. Från noll till tio tack vara "några" (läs ganska många) gula påskinlägg. Det gläder mig löjligt mycket. Himmel vad roligt, säger jag och avslutar nu påskfrossan. 


Med det vill jag passa på att önska Er en RIKTIGT FIN PÅSK! 
Tack till alla er som kommer hit. Jag hoppas att ni får ett riktig härlig påsk och några bautastora, sprängfyllda påskägg - because you're worth it!

kram  - anna


16 kommentarer:

 1. Jamen det är ju så man blir grön av avund när man ser din fina dukning!! Idag (igen!!) Hur lyckas du, duktiga människa? Jag är bara så glad att jag hittat din fina blogg, halleluja!!...fast du ger mig mindervärdeskomplex... ;-)
  Kram o glad, härlig påsk på dig! Judita

  SvaraRadera
 2. Skrattar högt för mig själv, igen, åt dina härliga inlägg! :-) "dubbelt slöseri att inte sjunga en snapsvisa då. Såklart! :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken kalasfru du verkar vara, härligt!! Hoppas mannen gör detsamma i retur bara ;D
  Finfina bilder på vacker dukning =))

  Ha en riktigt härlig påskhelg!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Anna, Anna... äggkoppar av finpärlorna från Mokkasin... genialt ju! Mina ligger också i en burk och väntar på att bli något riktigt bra. Äggkoppar it is! Vi äger ju dessutom inte en enda äggkopp (men äter till frukost varje helg) så du anar inte hur väl du träffade huvudet på spiken.

  Och grattis till världsrekordet i "Flest antal paranteser i en och samma mening", föresten. ;) Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken trevlig fredagsfrulle, synd att man inte kan höra dej sjunga.
  & så fin dukning

  GLAD PÅSK
  // Lissen

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt!
  Din man måste va en lycklig en;)
  Hoppas han hade vett att uppskatta de..
  Och att de är din tur att bli "ompysslad" snart!
  Glad påsk!
  /Alex

  SvaraRadera
 7. Mintturkos påsk. I LIKE!
  Fin påsk till dig!
  Kram C

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt! Jag satt vid min instagram imorse och log åt dig som äggmålade vid sjutiden. Du rockar!

  SvaraRadera
 9. Vad smart att göra egna "äggkoppar" så där! Och servettringar. Det kommer jag också göra. Tack för inspirationen och glad påsk!

  SvaraRadera
 10. Ja, du fick ju se våra äggkoppar i helgen. Tragiska! Nu blev jag superinspirerad att göra nya av pärlor. Fina koppar! Fin dukning! Fin vän! Fin mamma! Och...FIN FRU!!! OMG, ska inte visa detta för B, han kan få griller i huvudet. Men du skulle vara lika fin även om du var den som låg kvar. Bara så du vet. Puss

  SvaraRadera
 11. Hi cοlleаguеs, fastidious article and fаstidious arguments commеnted here, I
  аm truly еnjoyіng by these.

  Feel free to suгf to my wеblog :: http://www.makemoneybuynsellcars.biz/

  SvaraRadera
 12. Men jösses vad fint! Vilken bra idé med äggkopparna/ servettringarna. Superfint!

  Hoppas att du har en härlig påsk!

  Kram

  SvaraRadera
 13. Såklart ni var tvungna att sjunga lite;) har de sevetterna också hihi, ja du är rolig du:)


  glad påsk!

  kram Jenny

  SvaraRadera
 14. Underbara bilder! Underbara helt enkelt!

  Kram

  SvaraRadera
 15. Lyxigt att få sådan frukost serverad. Jättefint och matchande! Glad Påsk. Kram

  SvaraRadera
 16. Men hallå vad lyxigt, kan du göra frukost till mig nån morgon också? :-)

  SvaraRadera