torsdag 21 mars 2013

Påskägg, my (leo) style


Nu har de torkat. Mina små nytillskott. Årets val av decopage-mönster balanserade mellan någon av mina tre favoritmönster. Elefanter, blommiga pasteller eller leopard. Tillslut föll lotten på det mest dominerande mönstret, i alla fall om vi ska utgå från när jag hänger tvätt.   


Små styrolitägg från Panduro kommer göra sig fint i det stora riset. De här riset är reserverat för mina hemgjorda lerägg


Det är ju insidan som räknas, sa vi va? Det var ju just därför årets finaste ägg vann sin utmärkelsen. Ofta är insidan på äggen så fula. Mitt ägg är naturfärgade på utsidan med stämplade texten 'Je suis un bonbon' (som man såg här) och sen (ta-ta!) leopard på insidan... och kanske en och annan lakritsbit. My style.  

Jag hoppade tillbaka till ett gammalt inlägg, påsk 2012 och fick en riktigt nostagitripp. För ungefär ett år sen... vecka 34influensan och brutet revben bakom mig - förlossning framför mig. Jag hade nästan förträngt hur jag mådde då och hur vissa saker har förändrats sedan dess. Men en sak är säker. Påsköverdosen är konstant.  

Glöm inte Fabriken idag, fullt med påskpyssel. 4 kommentarer:

 1. Leo-ägg... störtskönt ju! :)

  Sprayfärgen jag använt är från Panduro. Men det finns på Inspira i Liljeholmen också, vet jag. Och Claes Olsson, gissar jag.

  Vattkopporna... antar att läget inte är på topp än med lilla H. Får satsa på en dejt efter påsk istället. Eller?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart det ska vara leo-ägg hos dig. Hur rätt och cool som helst. :)

  SvaraRadera