onsdag 2 mars 2011

Bara en till...

Jag har en lätt tendens att förälska mig i ljusstakar. På ljusstakefroten finns inga spärrar. Den här vita saken från Lagerhaus fick följa med mig hem i går. På väg ner i tunnelbanan skrek skyltfönstret till mig: - Kom in! Kom in! Jag stod handfallen och var liksom tvungen. Motståndskraft = noll.

Jag måste tipsa om Friggs Eco Chic. Mitt favorit-te just nu. Sweet Apple Pie är fantastisk. Och visst gillar vi vackert formgivna förpackningar. Jo-jo!

Förutom det så blommar min vita hyacint. Inte alls en julblomma, säger min vän floristen. Jag tror henne, precis på samma sätt som jag tror att man absolut inte kan få för många ljusstakar.

8 kommentarer:

 1. Varje gång jag går förbi Lagehaus skyltfönster så skriker det på mig med. Skönt att veta att jag inte är ensam i alla fall... ;-)
  Ljusstaken va väldigt häftig så det var ändå bra att du tog med den hem, tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha! Jag känner igen det precis, råkar titt som tätt ut för samma sak ;)

  SvaraRadera
 3. Fin ljusstake och fin blomma. Och visst kan man inte få för många ljusstakar och inte heller är hyacint en julblomma. Det är så tråkigt att vara motståndskraftig, mycket roligare att fylla shoppipngkassarna! :)
  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 4. haha, jag hade samma upplevelse igår, bara sögs in på Lagerhaus och kom ut med en rätt så stor påse.

  SvaraRadera
 5. Men vem orkar stå emot hela tiden ;-) Du gjorde helt rätt...super fin =O)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Vi kör på Friggs sortiment Classic, Rooibos blåbär. Riktigt fint kvällste. Men du, te som heter chic....måste jag ju såklart testa
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Kul att du kikade in hos mig så jag hittade dig!

  Själv har jag ljuslyktor till förbannelse :-D

  Svar: Här finns det ett par olika än det klassiska röd/blå/svart men det verkar inte som de levererar till Sverige, tyvärr
  http://www.labelvalue.com/dymo-embossing-tape-c-53.html

  SvaraRadera
 8. Vilken tjusig ljusstake du har köpt. Tack för tipset!

  SvaraRadera