fredag 11 mars 2011

Iittala


De här skålarna gör mig alltid så glad. Undrar vilken min nästa färg ska bli?

Vill passa på att tipsa om senaste Allt i Hemmet Special. Bara omslaget gör mig lycklig. Nytt matt papper och finare tryck. Maximal kvalitet. Är det bara jag som tycker det, men har inte Allt i Hemmet gjort en resa från blek till neon, från trött till piggelin, från bra till underbar!? Heja er - bravo!

5 kommentarer:

 1. Ja, dom där skålarna är verkligen ett glädjepiller. :-)
  Ang. Allt i Hemmet så tänkte jag samma sak när jag gick den till jobbet för nån dag sen. Gillade verkligen det matta omslaget. Har dock inte hunnit läsa den än, det får bli i helgen.

  Ha det bra!!

  SvaraRadera
 2. Skålarna är helt underbara. Själv har jag inte köpt en enda, för varje gång jag står och ska välja så kan jag inte bestämma mig för vilken av de vackra färgerna jag ska välja...
  Ha en bra fredag!

  SvaraRadera
 3. Ja men visst! Allt i hemmet är en av mina absoluta favoriter just nu! Alltid fina och inspirerande hem.

  Och du, jag vet ju vem jag ska rådfråga när det är dags att välja brudklänning. Kan man hyra dig några timmar då? ;)

  Trevlig helg!
  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 4. Håller med, Allt i hemmet har defenitivt ryckt upp sig! Jag har en blå och en turkos skål som fungerar som allt från nappförvaring till karamellskål :)

  SvaraRadera
 5. Håller med dej om skålarna, de är så fina. Jag har hunnit samla på mig flera av färgerna, däribland den gröna du visar. Den är nog favoriten, i alla fall nu när vårsolen tittar fram. :)

  Trevlig helg!
  //Johanna

  SvaraRadera