fredag 25 mars 2011

Ett litet helgtips


Förstå hur imponerad en 2,5-åring blir av dessa kräldjur. Påminner henne lite om krokodilen i bilen som vi sjunger om, och så lite om dinosaurie-tåget på Pompa-tv:n. Hon hamnade i himlen av alla fisk, fågel och mitt-i-mellan-djur. Faktum är att Skansenakvariet var enastående kul.De här knäppa sakerna som växer i vattenlivet, det är lite som en egen planet. Fascinerande!

(i-phone foto)

Här kommer det läskiga. Världens största spindel och alla ni som sett skräckisen Imse Vimse Spindel får säkert pirr i knäskålarna och kalla kårar längst ryggslutet. Kackerlackorna var piece of cake i jämförelse. Blärk!

Det här rummet (där man även fick klappa både orm och hårig spindel) kan man hoppa över. Man kan egentligen stanna i entrén och betrakta aporna hur länge som helst.

En perfekt utflykt om man är i Stockholm, om nu inte våren tänker infinna sig i helgen.

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Skansenakvariet är så mysigt, speciellt med mindre barn, kommer ihåg hur roligt mina barn tyckte att det var att tulta runt bland alla spännande djur, vet inte hur många varv de har sprungit runt i den lilla regnskogen där inne. Trevlig helg på dig också!:-)

    SvaraRadera