torsdag 24 mars 2011

Nytt i badrummet


Lite nya muggar, i kombination med flera olika korgar och en ny matta gjorde att badrummet kändes som nytt. Allt rosa är borta. Sen ville jag ha upp tavlor. Tavlor på de stora kakelplattorna utan att borra. Jag köpte självhäftande krokar med tydliga instruktioner; ..." surface conditions and application are beyond our control we suggest that the use of these hooks to hang glass framed pictures are avoided..." Hm..

Jag plockade ut glaset och hängde upp ramarna. Ta-Ta! Känns så befriande att inte alltid följa alla instruktioner och rekommendationer.

5 kommentarer:

 1. Härligt att göra om och göra nytt i badrummet! Det är annars ofta ett rum man glömmer lite, tycker jag. Blir nyfiken på tavlorna du hängde upp också. :-)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Åh, gillar tavlor i badrum, så himla fint, härligt att förnya lite :-) Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Ser fin-fint ut. Imorgon kommer jag och inspekterar och inspireras:)
  Kram Cecilia
  www.alwin.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Kul att fixa i badrummet - oftast kan små medel gör mer susen än vad man tror. Jag har gett upp hoppet om vårt badrum (det fanns inte så mycket hopp från början heller). Surar mest över det och frågar sambon, säkert 7 gånger varje dag, om vi inte ska ta tag i den där renovering snart?!

  Du. Kommer du ihåg den där turkosa färgen som du frågade om i höstas? Den jag har på köksluckorna. Jag hittade ju inte koden då. Men häromdagen var jag nere i källaren och rensade blan bråte och då dök det upp en målarburk. Med den färgen. Nu kanske det är passé men här har du det ändå:
  Kulörnamn: isturkos
  Kulörkod: S0520-B10G 5136

  Hej svejs och kram / kristina

  SvaraRadera
 5. Rätt väg att gå - sin egen! :)

  SvaraRadera