måndag 21 mars 2011

Un peu de sucre


Två av makens fyrtio paket innehöll detta. Snyggsocker i färdiga rör från Nespresso och nya koppar. De ser nästan ut att tillhöra barnservisen, men icke. Jag hade ju precis köpt dessa från Granit, men när jag såg dessa stod det glasklart. Jag visste att min man skulle älska dem. Så enkelt tjusigt att jag vill ha espresso, pronto!

Tycker fortfarande det är så himla kul att så många säger expresso. Jag har slutat att kommentera, men jag fnissar inombords. Varje gång.

5 kommentarer:

 1. Hurra! Ha ha! Jag tror att jag löst problemet. Använde din blogg som test (du får ta bort den kommentaren om du vill...). Hoppas att jag äntligen kan kommentera överallt nu!

  Känner igen det där med "expresso" - flinar också inombords. Hur svårt kan det vara?! Mamma säger det och nu ids jag inte säga till längre.

  /kristina

  SvaraRadera
 2. Såg att ni var på Le Rouge...
  Tänkte just att där var ju K och jag nyligen. Eller nyligen... fan det var ju typ tre år sedan. Senaste gången vi var ute och åt middag!!??? GAAAH, det är ju skandal i det närmaste.

  Fast vi var ju iofs i NY, det räknas väl?
  Kraam och gonatt ser jag... 00:21 hmm, hur gick det till???

  SvaraRadera
 3. Festat här också ser jag..tänk så åren går fort när man blir äldre. Skämt åtsido, skitkul att fest i vilket fall. Har ärit macarons i alla storlekar, croissanter på längden och tvären i flera dagar. gillar dina skålar från ÖB, tur att vi inte bor i samma stad...kanske finns det kvar några i min. Expresso sägs ganska ofta, fnittrar också över det ibland.

  KRAAAM

  SvaraRadera
 4. Älllskar snyggsocker! Står å sneglar på di där rören varenda gång jag är in i butiken. Man skanske skulle ta och unna sig lite sockerlyx nästa gång =)

  Å precis ja, var hittar de x:et nånstans he he.

  Kram kram å ha en fin dag!

  SvaraRadera