torsdag 17 mars 2011

Pretty Pink


Tack snälla för alla hälsningar! Vi firade tills jag tappade rösten, klacken gick av och djupa repor i bordskivan efter all dans eller, nä just det. Vi är ju inte tjugo längre... uj, uj, uj!

Vi hade en fantastisk kväll. Precis enligt plan. Mitt i hummerfrossan knackade Greenpeace på dörren och bad om månadsbidrag. Han pratade länge och väl om koldioxidutsläppen och den globala uppvärmningen. Nåja, ibland känns det verkligen fel att säga nej.


Är så nöjd med min fina vinst från Familjen i Uttran. Ett litet fodral som går att använda till det mesta. Tack igen! Nya skrivböcker från härliga Rum För Papper i Göteborg.

Och jo, angående alla 40 paket. De fördelades på upplevelser, ätbart och självklart, prylar. Jag lovar att visa några av favoriterna senare. En av de mest uppskattade var; sovmorgonen. Den kommer att utnyttjas på söndag, på Hotell. Ja jösses, vad vi ska sova. Ändå tills vi vaknar.


2 kommentarer:

  1. Förstår mer än väl att du är nöjd med den där vinsten. Jättefina böcker!

    SvaraRadera
  2. Fint som snus! I love pink!

    Ps. Håll skrivböckerna borta från klåfingriga flickhänder, de kan lätt få ett nytt utseende med hjälp av en tuschpenna ;)

    SvaraRadera