tisdag 15 mars 2011

Tisdagstema; bokhyllor & byråerJag har längtat efter detta tema i Fabriken! Ytterst lite för att jag har något vettigt att visa upp, utan snarare för att jag ska vaska ur så mycket inspiration som möjligt. Som en disktrasa ska jag krama till den sista droppen perfektion-i-hyllan runnit ur. Ni kommer att ge mig precis vad jag behöver. Stilrent snyggt i kombo med praktiskt nytta. I min egen hylla bor igenting av detta.

Mitt problem är papperskorgen. Ingenting tar sig dit. Allt sparas. Således växer bergen av snören, små fin ord, urklipp, prover, pennor, papper, tyger, lådor och gudvetvad! Värst är nog alla papper. Jag skulle kunna leva tills jag blev 123 år och aldrig behöva besök en pappershandel. Någonsin. Här finns alls.

Så min egen hylla behöver struktur och disciplin. Medan de andra hyllorna, vilka min man och jag delar vårdnaden av sköter sig bra. De är antingen stängda skåp eller bokhyllor, där det bara finns - just det, böcker.

Attans otur jag hade när jag valda just en öppen hylla till mitt rum.

9 kommentarer:

 1. Hihi! Som så många gånger förr när jag läser din blogg så sitter jag här och flinar. :-) Förstår precis ditt problem med hyllan som samlar på sig en massa massa saker. Det har varit samma sak här så nu har jag helt enkelt löst det med att inte ha så mycket hyllor. Inga hyllor, inget (eller i alla fall mindre) skräp!

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig, söta vännen :) Men jag känner (tyvärr) inte igen mannens o&r. Där är det om möjligt ännu mer kaos!
  Du refererar ofta till Fabriken, och nu skriver du att du har sett fram emot det här temat så att du kan hämta inspiration. Jag är kanske dum, men jag har inte förstått var de andra deltagarnas bidrag till Fabriken ligger... Finns det en samlingssida på Fabrikens blogg, eller måste man gå in på var enkelt deltagares egen blogg? Stor kram s.

  SvaraRadera
 3. HA HA det var en rolig text.
  JA jag känner ju lite likadant. Jag har letat så länge efter mitt efterlängtade bokskåp, som vilken dag som helst är min. LiseLotte

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt inspirationskollage du gjort. Förstår problemet och har nog samma problem jag med.
  Ha en riktigt bra dag nu och hoppas att du finner det du letar efter.
  /Helena

  SvaraRadera
 5. Superfint collage! Du är så duktig på att formulera dig, jag ler ofta när jag är här inne :)

  Teförpackningen, var köper man dem? Har bara hittat fram till Kusmi burkarna än så länge.

  Ps. du är inte "stress-färgblindad", underläggen från Svenskt Tenn har olika nyanser, jag är vittne till det! ;)

  SvaraRadera
 6. Ha ha, du har så sköna inlägg - me like!
  Hur var black swan, levde den upp till förväntningarna? Ditt halsband är påväg det har blivit lite försenat i leveransen bara eftersom min minsta son bröt benet och hamnade på sjukhus :-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Perfekt att du kan suga ur all inspiration du behöver i de olika fabriksmedlemmarnas inlägg! Och du... Även om din bild inte visar just en bokhylla så faller den mig helt och hållet i smaken ;) //Petronella

  SvaraRadera
 8. Jag gillar din style - liksom oavsett vad du skriver om. Det var nog bara det i kväll :)

  SvaraRadera
 9. Men så fint kollage du har gjort! Tror att jag fattar vad du menar... det där med att vara snyggt och praktiskt samtidigt är inte alls lätt.

  Du undrade om de röda brillorna. Mina :). Jag har några stycken och ibland är det kul att använda lite färg.

  Och Anna, din förrädare. Vadå blåsigt på västkusten?! Nu förstår jag inte alls vad du menar... ;) Men om sanningen ska fram, igår var det faktiskt inte blåsigt. Däremot har det blåst elaka kalla vindar idag.

  Kram / Kristina

  SvaraRadera