fredag 25 mars 2011

Span på stanInspirerande skyltfönster på H&M. Ibland behöver man bara titta upp så finns inspirationen där, precis framför ögonen på en, dessutom i sin egen stad. Inte klokt så bra!

4 kommentarer:

 1. Oj, toksnyggt var det ju! Det är det som är det himla trista med att bo på landet - sån där inspiration finns inte här. Jag älskar ju stan och speciellt på kvällen när man tar en kvällspromenad och kan gå runt och spana i alla skyltfönster och drömma sig bort lite. Gillar´t!

  Ha en fantastisk fredag!
  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 2. Shit så snyggt. Håller med Kristina på alla ord. I Katrineholm är det fasen bara Mokkasin-skylten som är något att ha ;))) Haha, tuff jag var nu eller hur ?!! ;))

  Och det är bara för att du är så ung som du inte känner till tomten =))Annat är det med oss fyrtioåringar! Fråga din man så berättar han ;))

  Kram och ha finaste helgen!!

  SvaraRadera
 3. Tänk, jag läste ditt inlägg på t-banan och funderade på vilket H&M det kunde vara, brukar snabbt spana in skyltflönstren på väg till kontoret varje morgon. Kom sedan upp på Drottninggatan och ta da! där var det! Mycket inspirerande, hade nog inte sett det om du inte bloggat om det, tack!

  Ps. Jag gav dig en liten utmaning igår, du behöver absolut inte ta den, ville bara informera ;)

  SvaraRadera
 4. Verkligen snyggt! Den här gången hade dom lyckats bra, den stor aklädkedjan. :-)

  Hoppas du får en grym fredag i underbara vårsolen!

  SvaraRadera