onsdag 9 mars 2011

Korvbralla på!- Se lite glad ut då! Du älskar ju korvbrallan.
- Ingen kess-up!

Jag föll pladask när jag såg dessa bilderna. Och med Sofias fina införsäljning var motståndkraften noll. Kunde jag inte för en sekund lägga band på mig själv. Korv-med-bröd måste inhandlas! Med eller utan ketchup. Glad korv med bröd. Vem kan motstå? Finns att beställa på bästaste Mokkasin med turbosnabb leverans.

Tajtsen kommer alltså från Minirodini. Hade tidigare den här tröjan , för länge sedan urväxt (också från Minirodini) som gick från stor och pösig till snortajt. Vi har använt den massor. Korvtajtsen lär göra samma succé.

Vårjackan kommer från H&M. Kan fortfarande inte fatta att hon helt hoppade över en storlek och brakade rätt in i stl 104. Knakelibrak.

7 kommentarer:

 1. Urtuffa!! Jag älskar minirodini och klär mer än gärna Viggo i deras kläder. Alltid grymt tuffa tryck och riktigt bra kvalité.

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 2. Love the pants, love the jacket, love the girl and her mum! Mycket kärlek... Kram

  SvaraRadera
 3. Fina Fina Ester! Och sicka brallor, shit pommes! Kess-up är väldans poppis i detta hushåll oxå,:) Kan inte fatta det..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ser att du har hjärta för barnmode. Det har vi gemensamt! Ett par korvbrallor från bästa Mini Rodini skulle gärna sättas på min Milo. Kommer hit igen. Kul. /Elle

  SvaraRadera
 5. Åh, tack för tipset. Jag har ett syskonbarn som är galen i korv och skulle bli överlycklig över ett par korvbrallor!

  SvaraRadera
 6. O la la, finns de i vuxenstorlek tror du! Tänk dig själv vad sexigt det skulle vara att glida ner i soffan till fredagsmyset med ett par sjyssta vurrebrallor =)

  SvaraRadera
 7. Har du brallorna kvar och vill sälja? ��

  SvaraRadera