onsdag 30 mars 2011

I Love You


Just nu är det lite mycket. Eller mer, mycket mycket. Det är så mycket att huvudet håller på att sprängas. I tusen bitar. Tio tusen kanske. Så jag fokuserar och försöker att göra en sak i taget. Jag skriver listor, sedan stryker och går vidare till punkt nummer trehundrafyrtiofem. Efter halva listan brukar den komma bort. Har ni några bra trix när tiden är för knapp och listan för lång? Jag tar till nattens alla timmar och förhandlar bort min sömn, men det går bara ett litet tag. Sedan måste jag tillbaka till mina sex timmar i samråd med kudden.

Men det är mycket roliga saker som händer och då är det som svårast att säga nej. Den här veckan började väldigt kreativt med en heldags-fotografering och därefter massa redigerings(natt)timmar. Ikväll pysslas det inför min systers fest. Jag ska sno ihop lite vimplar och roliga grejer. Vi får se. "Don't over do it", sa min syster för några timar sen. Yeh right. Jag övergör alltid allt.Men jag skulle egentligen bara säga att jag är väldans glad att ni tittar in här och tacksam för alla kommentarar. Merci beaucoup! Jag hinner inte riktigt skriva tillbaka eller svara på frågor. Men ni ger mig en himlans massa energi, som känns oerhört välbehövlig just nu. tack! Ikväll måste jag dessvärre gå och lägga mig tidi... eh.. pyssla lite.


Så hejdå!

4 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där...ibland kan jag bli så frustrerad över allt jag vill/måste göra att jag blir helt blockerad och inte får något gjort över huvud taget. Det där med att vara strukturerad skulle jag behöva öva på ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, du är en mästare på att "övergöra" saker :). Men så gör du också helt magiska saker! Vi är evigt tacksamma för allt du hjälpte oss med inför vårt bröllop - du är bäst Anna!!!

  Kram Sussa

  SvaraRadera
 3. Mitt i alla måsten MÅSTE man också inse att där bortom alla lappar passerar tiden. Sålla, säg nej, prioritera och fokusera på det som ger energi. Du är fantastisk bara som du är. Puss och kram

  SvaraRadera