tisdag 1 mars 2011

Tisdagstema: klädförvaring/klädkammare


Idag är det klädförvaring i Fabriken. Det finns ett tillfälle som direkt dök upp i minnet på väg till jobbet. Men det där kan jag ju inte visa, det är väl reskriberat för länge sen?! Eller? Så efter en sen hemkomst, med katastrofalt fotoljus och inte mycket till klädförvaring att visa upp heller så öppnade jag mappen. Mappen med gamla nostalgi-klipp och där; ta-ta. Mitt egna lilla klädförvarings-reportage.

Ett snabbt konstaterande; hur såg det ut egentligen? Och, varför valde de mig? En mega-robust platsbyggd ekgarderob hos någon som jobbar på ordning&reda. Det måste vara bra! Nja, jag vet inte. Men stor var den.

Jag har lärt mig följande. Det spelar ingen roll hur mycket förvaring jag har. Den fylls. Till bredden. Och jag blir aldrig nöjd.

Sedan kan jag aldrig någonsin sluta drömma om den här garderoben. Aldrig någonsin.

5 kommentarer:

 1. Oj så stor och vilken ordning! Är oerhört imponerad. Och visst är det så att det nog inte spelar någon roll hur stor klädförvaring man har - det fylls. Om jag tänker efter så tror jag faktiskt att jag nästan har mest koll på mina kläder nu, när jag har minst garderob, för jag tvingas rensa ofta och växlar kläder mellan säsongerna.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Amen herreguuud, vad drar du fram för triumfkort!? Jag svimmar vikken garderob! Slipslåda och tvättkorgshållare och Annas bästa tips! Vilket superduper garderobsproffs du är, och supersnygg är du också! Det är ju nästan så jag funderar på att ta bort mitt inlägg idag, allt bleknar i jämförelse =)

  Förresten, jag postade korvbrallor idag. Kraaam!

  SvaraRadera
 3. Hahaha, det gäller att sikta höööögt! Innehåller drömmen mannen med 10000-kronors skorna i handen också? Du är i alla fall snygg som en filmstjärna så jag tycker att du skulle passa med en sån garderob;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hallå, varför visste inte jag det där? Vad roligt att se! Skicka kopia, tack! Jag har en urklippssamling och den artikeln ska dit. Fina du! Lite Charlotte över dig... =) Kram

  SvaraRadera
 5. Likheten med Charlotte sitter inte i utseendet, utan i "hem-i-tidning"-grejen... Håller med om Florence!!! Såg den bilden först efter jag hade skrivit inlägget. Däremot var jag inte överförtjust i Cate Blanchetts klänning. Fast hon är ju vacker i allt förstås. Min brevlåda log mot mig idag... Puss

  SvaraRadera