måndag 25 juni 2012

Det finns inga dåliga väder...


... bara dåliga kläder! Stövlar, det såg min man till att jag har ett par riktigt snygga och gissa om jag är nöjd dagar som dessa när allt är genomvått på två nanosekunder? Men jag har minsann inte en endaste jacka som duger i ösregn. Lindex har dessa fina med luva och allt i sitt sortiment. Så himla svårt att välja färg bara. Gul eller svart, vad tycker ni?


17 kommentarer:

  1. Svart! Den funkar till allt man kan tänkas matcha med en regnig dag ;) ..

    SvaraRadera
  2. Ehh...jo, det finns faktiskt dåligt väder. När det hellregnar i tio timmar och är 12 grader varmt i slutet av juni, då är det dåligt väder!

    Därmed inte sagt att man inte kan köpa kläder för det dåliga vädret så det kanske känns åtminstone lite mindre dåligt. :-) Jag tycker du ska satsa på den gula!

    SvaraRadera
  3. Jag vet att jag hade gått med den svarta till kassan, men visst är väl den gula mycket roligare? Det mörka och dystra får man ju liksom av vädret... :)

    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  4. Den gula är underbar och lyser upp fint i regnet men själv hade jag tyvärr valt den svarta :(
    Tack för påminnelsen, jag behöver själv skaffa en regnjacka, det glöms liksom bort dagar när solen skiner..

    Kram

    SvaraRadera
  5. Hejsan Petronellagul såklart!
    Själv cyklar jag omkring i en fiskegul oljerock a la västkusten här på landet (Ekerö), blir glad varje gång jag tar på mig den, får liksom en fläkt av de goa fiskegubbarna på Hönö på det viset.

    SvaraRadera
  6. Gul gul gul gul gul! Så blir man liksom solslenet i regnrusket som kommer gående. Oj vad jag vill ha! Sitter i stugan på Gotland och har ugnluckan öppen för att få värme denna blåsiga och regniga dag. Imorgon får det bog bli en tur till Visby för inhandling av denna otroligt snygga jacka! Tack för tipset kära du!

    SvaraRadera
  7. Jag har den svarta regnkappan, men när jag köpte den fanns inte den gula. Men jag har en gul gammal regnrock här i stugan. Gult är jättehärligt och uppiggande i regnet. Men samtidigt är det skönt att ha en neutral regnjacka också, de där dagarna det bara skvätter litegrann (inte som idag alltså) och man vill vara torr men inte superiögonenfallande regnklädd.
    Så köp båda :)

    SvaraRadera
  8. Svart, lätt. Men så är jag en person som uppskattar svart. Jag skulle ha matchat med röda härliga stövlar och varför inte en sydväst?
    Behöver verkligen regnkläder jag med.

    SvaraRadera
  9. Tack för upplysningen att det finns en gul regnkappa på Lindex som jag har letat.
    När det regnar måste lite färg fram så Gult är självklart för mig. Det är ju inte kappa man har hela tiden, förhoppningsvis.

    SvaraRadera
  10. Åh svårt! Hade nog fegat ur och tagit den svarta som matchar mina gummistövlar men man blir onekligen på gott humör av den gula. :)

    SvaraRadera
  11. Jag har lika-samma stövlar som dig och en liknande regnjacka som dessa, svart. Kanske inte så somrigt men med ett par jeanshorts så blir det toppen! Om det nu kan var toppen när det regnar på sommaren.

    ..och så gillar jag förstås Esters stövlar mycket :)

    SvaraRadera
  12. Öööö, man kanske skulle chocka sig själv genom att välja gult. Hur som helst så behöver jag också en, eller man kanske skulle satsa på våtdräkt på en gång ;)

    Kram kram

    SvaraRadera
  13. Hej,
    jag tokgillar din blogg, läser den ofta men är tyvärr lite dålig på att kommentera.. Men nu så, färg kontra svart, jag hör till dem som oftast kör på det säkra och lättmatchade svarta. Men den här gula var ju ett riktigt vitaminpiller! Jag som ändå trivs med min ganska svarta garderob har dock en knallorange regnrock med vita små paraplyer på från HM, och jag älskar den. Får massor med komplimanger för den, och tycker det känns som ett plagg som kan vara kul att det sticker ut.
    Dock kanske en svart känns rätt när höstregnet piskar och man kanske är mer i stan än på landet..
    Spännande att se vad du väljer!
    /Tette

    SvaraRadera
  14. Jag har en i svart och är supernöjd! Den fanns inte i gult, men jag vet inte om jag ändå hade fegat ut och valt svart! Gult livar upp en regnig dag, så varför inte! Ja, jag vet ej vad jag ska råda dig!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  15. Inte lätt... Jag hade också inlägg pm regnkappor häromdagen och jag funderar på gul eller marin. Som andra skrivit; gult piggar ju upp en grå dag. Men det är svårt ändå. Kram

    SvaraRadera
  16. Jag stod å höll i den gula i butiken, kunde inte bestämma mig, vände å gick utan kappa...tänker att jag behöver en för höstens långpromenixer :-)

    SvaraRadera