tisdag 26 juni 2012

Doft, film och massa blomsterbilderAldrig hade jag kunnat tro att doftpioner sannerligen kunde göra skäl för sitt namn på detta vis. Mon Dieu vad de doftar ljuvligt! Inget doftljus i världen kommer i närheten av den äkta varan. Perfekt rosa doftpioner från landet. Önskar att jag hade hela trädgården full. Inte bara hos svärmor på landet.

På tal om doftljus. Se vad mannen (aka presentkungen) kom hem med igår! Voluspa. Doft på burk är allt bra också. Lavendel från Provence kommer det att dofta när vi tittar på sensommarkvällsfilmer i sommar.

På tal om film. I går såg vi  New Year's Eve. Om man är ute efter kärlek, happy endings, nyfödda bebisar, New York-vyer, återföreningar, ja, allt som spelar på en hormonell mammas gråtkanaler ja, då ska man absolut se New Year's Eve. Blanda resorb! Här krävs återställning av vätskebalansen, om man som jag är en major weeper!

Ja, det vara nog bara det, och kavalkaden av blomsterbilder förstås.

5 kommentarer:

 1. Men oj vilka vackra bilder! Så duktig du är. Sista bilden är oj så fin.

  SvaraRadera
 2. VACKERT!! Det doftar nästan genom skärmen här på kontoret! Kanske ska ha din sida uppe som dekoration också ;)
  Hälsar hon som jobbar två veckor till....

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder - och ett doftljus av kvalité är aldrig fel! :-)

  SvaraRadera
 4. Doftpioner låter ju helt galet bra. Här njuter jag av vanliga men det går fint det också. ;)

  Tusen tack finaste du för din kommentar. Den värmde och gjorde mig väldigt glad ska du veta! Jag tänker att jag inte ska värdera en negativ kommentar högre än en positiv så nu är det glömt. Men ändå, TACK!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 5. Sorry Anna, du hinner inte till blomsteraffären. Men du kan alltid skicka din personal shopper ;)
  PS, för att göra dig extra avis så ska du få se våra tre fina pionbuskar som har blivit hyfsat stora ( för att bara vara på andra året )
  KRAM

  SvaraRadera