måndag 4 juni 2012

Våga vägra väggalmanackaI det stora behovet av organiserad överblick skapade jag vår tillfälliga semester-väggalmanacka. Jag har länge vägrat ha en väggalmanacka uppsatt i brist på både en bra plats samt läckert/funktionellt utbud.

Så en utriven årsöversikt får tillsammans med diverse iögonfallande konstverk (?) utgöra vår detaljerade, skriftliga semesterplan. Detta i trevligt sällskap av väldoftande stöldgods.

8 kommentarer:

 1. Haha, jag köpte en gång en väggalmanacka men inte tusan kom jag ihåg att använda den - den jag har i handväskan tittade jag i mycket oftare. :-)

  SvaraRadera
 2. Det tog tid för mig också att sätta upp en almanacka men när barnen var som mest aktiva i sina sporter var vi bara tvungen. Nu är det bara jag och mannen och våra hundar, så nu finns inte en almanacka så långt ögonen kan se.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fint att få planera härlig semester så snyggt. Och dofta på syréner!

  SvaraRadera
 4. Det blev snyggt! Mycket roligare än bara en almenacka rakt upp och ner.

  SvaraRadera
 5. Vi har Granits stora årsöversikt på insidan av städskåpet. Perfekt! När vi kommer ihåg att skriva... Nu finns klänningen på bloggen. Puss

  SvaraRadera
 6. Snyggt, snyggt, snyggt! Mycket bättre än vår variant som sitter stadigt på kylskåpet. Men det är helt nödvändigt med en rejäl almanacka med varsin kolumn för varje familjemedlem hos oss. Annar funkar inget :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Gillar verkligen din variant! Men är du redan inne på juli?...

  SvaraRadera