torsdag 21 juni 2012

VIP-kvällen


På väg. Vårt mål är VIP-kvällen. Idag, kvällen före midsommar. En årlig tradition. Några väl utvalda firar kvällen innan allvaret. Lite färre saker på agendan, mer sitta och äta och njuta. Lugnet innan dans runt stången och femkamp. 

Nu är vi snart på väg. Bilen är packad. Knökfull, som det så fint heter. Med mig har jag nya Allt i Hemmet. Jag har bara snabbbläddrat igenom och fastande främst för omslagsreportaget 'Stora lilla Blomma' med inledningen; Finns det något somrigare än småblommigt? Det skulle vara vattenmelon, fräknar och mygg. Jag ser väldigt mycket fram mot nästa nummer när vi ska få hälsa på hemma hos nya chefredaktören Anna Zethraeus (tidigare från Mama och Family Living). Ska bli spännande att se vad hon tänker åstadkomma med tidningen.  


Ljusblått från L'oréal, nr 601. Midsomrigt, så säg! Och äntligen fick jag svar på vart man kan köpa tallrikshängare. På John Wall för 59 kr. Nu finns det risk att det kommer köpas loppis-tallrikar och spikas upp på väggen som aldrig förr.
 

Och grönt te, Mandarin Orange från Lipton gör att jag känner mig hälsosam och nästan lite sugen på att börja nytt liv. Mindre kaffe och mer te. Men det får bli efter helgen.

2 kommentarer:

  1. Så fint, så fint! Och finns hos Classe också för typ 30 kronor. För därifrån kommer mitt hänge här hemma. Fin midsommar nu, Anna!

    SvaraRadera
  2. Åh så somrigt och fint! :) Det där nagellacket har jag också haft på mig i veckan. :) Teet låter gott, jag borde också dricka mer grönt te och mindre kaffe. Kram!

    SvaraRadera